Soulmate.dk er en overskuelig og sober datingside, med en rimelig lige fordeling af mænd og damer. På de fleste andre datingsider er der flest mænd, så Soulmate.dk må gøre noget rigtigt, siden fordelingen er så lige.

Soulmate.dk har en virkelig smart ting kaldet Dreamcatcher. Her kan defineres en fast søgning og man modtager så en mail hver gang, der kommer en matchende datingprofil. Dette kan spare en for mange søgninger, hvis det er det samme man kigger efter hver dag. Udover Dreamcatcher har Soulmate.dk ikke så mange features som mange andre datingsider, men det kan også være en fordel, da man så kan koncentrere sig om at læse profilerne.

Med hensyn til sikkerheden er der heller ingen problemer på Soulmate.dk. Man skal dog tjekke sidste log ind på de profiler man kigger på, da siden ikke har noget filter som fjerner gamle og ubenyttede profiler.

Soulmate.dk afholder ingen events eller andre arrangementer som f.eks. scor.dk og dating.dk. Alt sker på hjemmesiden og vil man mødes med nogle, er der ingen hjælp at hente fra datingsiden.

Alt i alt er Soulmate.dk en god datingside, hvis man ikke har behov for en masse features. Især hvis man er ny på nettet, er siden helt perfekt fordi den er så nem at finde rundt på. Derudover hører den til i den billige ende.

Tidligere anmeldelse:

Førstehåndindtryk:
Når man lander på Soulmate.dk har men ikke rigtig følelsen af at være landet på et datingsite.. måske nærmere et fællesskab for folk over 30 år.. et socialt projekt som her kl. 22:20 om aftenen har 67 brugere online. Soulmate.dk udstiller nyeste medlemmer og senest aktive medlemmer på forsiden, her fremgår det tydeligt at langt under halvdelen af brugerne har et profilbillede.

Oprettelse af brugerprofil:
Jeg skynder mig videre med brugeroprettelsen som virker lidt lige som alle andre datingsider. Med de relevante informationer som geografisk placering, ønsket profilnavn osv. Det undre mig dog at man i forløbet skal svare på “Hvilket land bor du i?” da siden er på dansk, og har et dansk domæne virker det måske lidt for oplagt at hovedparten af brugerne er fra Danmark? Som sidste trin i oprettelsen når man til at tilføje profilbillede, hvor man desuden finder en ret iøjefaldende knap “Spring dette trin over”.. Uden profilbillede sælger du ikke dig selv.. beklager! Så hvorfor skal man friste brugeren til at springe over hvor gæret er lavest?

Tal, Priser og Informationer:
Du kan kontakte alle profiler på Soulmate.dk uden at skulle betale en krone, du kan desuden skrive private beskeder, tilføje venner, lave hjerteopslag, tilføje videoer, tilføje fotoalbums eller skrive din egen blog, uden at betale. Du kan opgradere til et medlemskab som koster det 79 kr. om måneden, hvis du kun køber 30 dage af gangen. Du kan også vælge at købe et år for 295 kr. og dermed opnå en vis mængde rabat og få adgang til flere funktioner.

Når jeg søger efter profiler under 30 år som har været online inden for den sidste uge så kan vi tælle 30 stk. ud af 843 profiler. Kigger vi så på profiler over 30 år som har været online i dag, så finder vi 386 profiler ud af 7577 profiler! Jeg havde derfor lidt ret i min formodning om at brugerne var over 30 år… og de er aktive.. så er der nogen brugere som er lidt yngre men hurtigt falder fra fordi de ikke finder den rette målgruppe.

Sidens brugervenlighed:
Soulmate.dk virker utrolig nem at finde rund på, alt er sat sammen i en logisk sammenhæng, dog lige med undtagelse af den side hvor man kan opdatere til betalende medlem, og dermed få adgang til de ekstra funktioner.. den kunne jeg altså kun finde via et link i velkomst mailen.. så enten vil Soulmate.dk ikke have betalende brugere, eller også er der plads til forbedringer på den front 🙂

Funktioner og Muligheder:
Som jeg kom lidt ind på tidligere så har Soulmate.dk mulighed for at man kan blogge om sin hverdag, hvis du ikke ved hvad en blog er, kan man sige at det er en slags offentlig dagbog 🙂 hvor læserne har mulighed for at kommentere på dine indlæg. Siden tilbyder desuden et debatforum hvor man kan diskutere diverse ting inden for 4 hovedpunkter. Så er der Fotoalbum, Videoer og Hjerteopslag. Sidste nævnte, Hjerteopslag, fungere som en slags kontakt annonce, hvor du kan udfylde at du eks. søger en date, eller en kæreste.

Din sikkerhed:
Hvis du falder over en uheldig type kan du klikke på en “Rapporter denne profil” knap i bunden af profilerne. Hvis du skal i kontakt med supporten så finder du et link til “Kontakt Soulmate” nederst på siden, hvor du så kan udfylde en mail formular.

Opret profil »

  • Type: Spirituel dating
  • Antal medlemmer: 7.000+
  • Aldersgruppe: 18 – ?
  • Priser: 65 pr. mdr. Stor rabat ved køb af længere periode.
  • Features: Yndlingsliste, Dreamcatcher
  • Hjemmeside: www.soulmate.dk

0 Kommentarer

Skriv et svar