Parship.dk er en dansk datingside, som ejes af et tyskregistreret firma, der har datingsider i flere europæiske lande. Parship regnes blandt de største datingsider i Europa.

Der findes 2 former for medlemskab på Parship.dk – et gratis og et hvor man skal betale. Som betalende medlem, kan man chatte, sende/modtage post samt se fotos fra de andre medlemmer på siden. Hvis man binder sig for længere tid, kan Parship.dk tilmed tilbyde kontaktgaranti. Hvordan de klarer den er et åbent spørgsmål og det virker lidt mærkeligt. Det er ikke oplyst om man får sine penge igen, hvis man ikke får kontakt til nogle andre.

Parship.dk får dog generelt fine ord med på vejen, blandt folk som også har prøvet flere andre dating sider. Nemt og overskueligt lyder det. Det virker også som om at de fleste profiler på siden er “nye” dates som prøver denne side som en af de første.

Især matchningstesten er meget populær. Her kan man ved at indtaste nogle oplysninger om sig selv, være heldig at finde en person som passer perfekt til det man søger.

På Parship.dk findes der et begrænset antal af features, der giver folk mulighed for at kommunikere og flirte med andre profiler. Parship.dk er meget enkelt sat op, så det er nemt at gå til, selv for en uerfaren internetbruger.

Opret profil »

  • Type: Alm. dating
  • Antal medlemmer: Ukendt
  • Aldersgruppe: 15 – 99
  • Priser: 199 – 399 pr. måned
  • Features: Matchningstest, foto upload, profilstatistik
  • Hjemmeside: www.parship.dk

0 Kommentarer

Skriv et svar