On.dk er en dansk datingside, som henvender sig til alle aldersgrupper. Der er dog flest unge som søger efter en date. Det er nemt at oprette en profil, så on.dk kan være en go datingside at starte på, hvis man er uerfaren internet bruger. Der er ikke så mange sarte features, men det gør det blot nemmere at finde ud af, hvis man ikke er så erfaren. Der er ingen form for validering, hvilket desværre gør at der ligger mange profiler som enten ikke er skrevet færdige eller ikke bliver brugt mere. Et stort minus når man søger og mere end halvdelen som kommer frem ikke bliver brugt mere. Det er gratis at oprette en profil, men derefter er priserne 79 kr. for 1 måned, 199 kr. for 3 måneder, 349 kr. for 6 måneder og 499 kr. for et helt år. Man kan mærkeligt nok ikke få oplyst priserne, før man har lavet sin gratis profil, hvilket virker lidt mærkeligt. On.dk skriver på deres forside, at de er et af Danmarks største dating sites med mere end 100.000 dating profiler, så der burde være store chancer for at møde den eneste ene her. Alt i alt en ok datingside med mange helt unge brugere, da de som en af de få datingsider ikke har en minimums aldersgrænse.

Tidligere anmeldelse, 2010-04-09:

Efter omtale i TV2’s forbrugerprogram Basta i går har det været meget snak om Datingsiden ON.DK. Datingsiden bliver hængt ud under overskriften “Dating side snyder” så den side ville jeg da kigge nærmere på omgående!

Når du kigger på forsiden af ON.DK så bliver du mødt af en overskrift der hedder: “ON.DK | Meget mere end bare dating” og det må man da sige at de lever op til med de beskyldninger som TV2 kom med i går.

Referat fra Tv2.dk: “BASTA beder ni studerende, fem piger og fire drenge, fra Panum Instituttet i København om at oprette en gratis profil på ON.dk“…… “Nøjagtig et døgn efter deres gratis profiler udløber, modtager de alle en mail. En person på on.dk har vist interesse for dem“…….

For at læse mailen skal du have medlemskab, og det koster 79 kr. om måneden! Beskeden pigerne havde fået var identiske og samme afsender.. Det samme galt for de beskeder drengene modtog!

FUP og SVINDEL
ON.DK bruger robotter til at sende mails ud til brugere hvis medlemskab er udløbet! “En profil har vist interesse for dig“.. og så bliver man da lidt interesseret.. ON.DK håber på den måde på at du så køber for 79 kr. medlemskab mere.. for så at finde ud af at det er en FAKE profil som har udsendt beskederne!

Oprettelse af profil
Når du skal oprette profil på ON.DK så skal du udfylde en masse information, bl.a. dit mobilnummer! Hvad fanden skal de bruge mit mobilnummer til? Du er desuden tvunget til at udfylde alt fra hårfarve og så videre før du kan gå videre til profilteksten! Det er både godt og dårligt! På den ene side så får du nogle relevante informationer.. på den anden side skræmmer du måske folk væk fordi det er for omfattende.

Profilteksten kan du derimod godt springe let og elegant over.. den behøver du ikke udfylde på ON.DK.. Her efter kan du oprette Profiltags, altså emner om dig.. kunne evt være at du godt kunne li computer.. men det er heller ikke et krav at udfylde det. Man er nu lige ved at være nået igennem.. Nu skal der profilbillede på… du bliver mødt af en advarsel der siger: “Det valgte billede overholder ikke vores regler for profilbilleder på ON.DK, vælg venligst et andet billede!” ja undskyld… jeg har jo ikke uploadet noget endnu???? Men det kan du også springe over… Nu er du på sidens forside… og kan begynde at bruge siden!

Nu har jeg 24 timer
til at bruge siden gratis før jeg bliver mødt med valget mellem at smutte, eller betale 79 kr om måneden.. for sjov skyld lader jeg min profil ligge, så jeg kan få et brev fra robotten 🙂 Så kan vi lige se om de har rettet op på deres adfærd!

Hvad tilbyder siden
Kan fortælle at der her på sådan en fredag eftermiddag er 149 profiler online.. DET ER IKKE MANGE… når man profilere sig med at være et af Danmarks største dating sites.. Hot.dk har i øjeblikket 2100 profiler online mens Dating.dk kan levere 3983 online profiler! Af funktioner kan nævnes: Post, Chat, Debat, Hot or Not og Blogs.

Helheden
Jeg oplever ON.DK som værende sløv og langsom at åbne, så det er måske meget godt at der ikke er mere end knapt 150 profiler online, for så ville det da se meget værre ud! Jeg ville ikke anbefale ON.DK til nogen!!

Læs i øvrigt hele TV2’s udlægning af sagen her.