Nykontakt.dk er en seriøs datingside, hvor man kan date online, finde sin nye kæreste eller ven eller noget helt tredje. Her tilbydes mange former for online dating. Det bedste ved nykontakt.dk er at alt er 100 % gratis, også efter man har oprettet sin profil. Siden er nem at overskue, til trods for de mange forskellige features, som f.eks. afstemninger, kalender, chat, blogs og meget andet. På forsiden er der en oversigt over de nyeste medlemmer, samt de mest aktive profiler i løbet af den seneste uge. Derudover kan man se en del nyheder fra nykontakt.dk. Siden har også en god chat, hvor man kan komme i hurtig kontakt med andre profiler og evt. aftale en date. Følgende ting er muligt på nykontakt.dk: Uploade billeder og private albums, blokere andre medlemmer, tilføje favoritter, tilføje video og musik, deltage i afstemninger, følger begivenheder, sende gave breve samt deltage i quiz & personlighedstest samt spille. Ikke så få ting, når man tænker på det er en datingside man er på. Som de mest uventet, er det også muligt at købe frækt undertøj på siden. Dette kunne være en gaveidé til en date måske.

Tidligere anmeldelse, 2009-12-10, oprindeligt fra Single-Fyr.dk:

Faldt over en side jeg aldrig har hørt om før.. Nykontakt.dk, Markedsføres som et nordisk mødested med seriøs dating, hvor man kan få venner for livet. Så det ville jeg da lige kigge nærmere på. Allerede ved oprettelsen tænkte jeg.. hmm.. brugernavnet på ikke indeholde , – . _ og andre special tegn… skod… Nå.. vi hopper videre.

Efter at have udfyldt alle informationerne havner jeg på en side med de seneste opdateringer. lige fra billede uploads osv.. Gik i krig med en søgning.. først skulle jeg vælge om jeg var mand eller kvinde.. hallo.. den information burde siden kunne hente fra mine profiloplysninger..

Nå.. finder hele 4 profiler som matcher min simple søgning, desværre kan jeg ikke se hvornår profilerne sidst har været online, så i princippet kan jeg spilde tiden på at sende 4 breve til 4 profiler som måske ikke har været online de sidste par måneder. Det den online info burde integreres hurtigst mulig.

Så fandt jeg søreme en online oversigt… Hvis du kigger på en profil så kommer den frem i form af 12 små profilbilleder, som linker til de respektive sider… men det tog mig ikke lang tid at konstatere at jeg var den eneste af de viste profiler som var online… Palle alene i verden… Sidens afstemning med 19 stemmer siger da også lidt om aktivitets nuveauet… personligt havde jeg mulighed for at stemme før jeg oprettede mig som bruger.. og igen da jeg var oprettet.. så det kunne tyde på at der måske kun er 9 der har stemt? Seneste blog indlæg er skrevet 16 November.. 😐

Stedet hvor det sker.. er IKKE her..

Nykontakt.dk - Stedet hvor det sker, er ikke her!