Netdating.dk er en dansk udviklet datingside, som er meget enkel at finde rundt på og oven i købet 100 % gratis. Grunden til at den er gratis, kan være de mange reklamer som gør siden lidt forvirrede. En grund til at siden er gratis, er at der ikke er flot design samt mange smarte features. Men det er jo heller ikke det vigtigste når det handler om at finde en ny partner. Siden er en af Danmarks største og har siden starten i 2001 fået over 200.000 profiler, så der er nok at vælge mellem. Som på de fleste andre datingsider er her en overvægt af mænd. Hvis man skal nævne en ulempe ved at der er så mange profiler, er det at en del ikke bliver brugt og er inaktive, samt at hvis man ikke er meget grundig når man søger en partner, ender man med flere hundrede match, hvilket gør et lidt krævende at se dem alle igennem. Da der ikke er ekstra features, er det ikke mulig at købe særlige fordele og alle brugere kan derfor det samme. Det eneste man kan udover at have en profil er en gæstebog, som kan til og fravælges, når man opretter sin profil. Netdating.dk kan derfor anbefales til dem som ønsker en enkel datingside.

Tidligere anmeldelse, 2009-12-26, oprindeligt fra Single-Fyr.dk:

Efter en længere pause er jeg nu tilbage på NetDating.dk for at give et nyt bud på sidens kvalitet, meget kan jo være sket siden jeg var forbi sidst! Allerede i oprettelsen var jeg ved at tæve en administrator.. (Der er ulovlige tegn i brugernavnet. Lovlige tegn (a-å, 0-9, _, -).) Jesus christ.. få det dog fixet!!

Positivt.. du SKAL angive om du ryger eller ej.. hader de der profiler hvor der står “Ikke angivet” gu fanden ved profilen da om vedkommende ryger.. når det omhandler Dating mener jeg rygning er en væsentlig detalje.. vil personligt ikke date en skorsten! Profilteksten SKAL være på 100 tegn.. Så skulle der da være en chance for at folk skrev noget.. Tomme profiltekster er så sygt at spilde sin tid på!

Da Da Da Daaaa… oprettet… og NetDating.dk kvittere med 4 dages VIP.. 30 dage koster 49 kr. Pt. 704 brugere online.. så det er da en start 🙂 Vender tilbage lige så snart der er nyt i mine opdagelser 🙂

Fordele ved NetDating.dk – Værd at vide!

Så har jeg fået nærstuderet NetDating.dk’s funktioner! Der er vist sket lidt siden sidst jeg var forbi!

1. Du kan angive hvilken alders interval der må skrive til dig.
2. Som gratis profil har du adgang til både at læse og skrive breve.
3. som gratis profil har du adgang til at se hvem der er interesseret i dig.

Det irritere mig at menuen er lavet i Flash.. kan godt li at åbne ting i nye vinduer.. frem for at klikke frem og tilbage i samme vindue.. så det må i godt lave om der ovre 🙂

Siden har disciplin.. eks. Match funktionen.. der er nogen ting som du bare SKAL udfylde… og det syntes jeg kun er godt, for det giver mere præcise resultater! Fik ikke mindre end 200 resultater i match søgningen.. sorteret efter hvor mange % match det er.. Savner dog valgmuligheden for hvornår folk sidst skal have været online.. Men lad os tage et kig på online tiderne nu..

De første 10 på Match listen havde været online inden for 24 timer, så det må være fair nok! Hvis man vil have nogle søgeresultater på udvidet baggund er man nødt til at bruge den udvidede søgning. her kan man angive alt der man mener er relevant lige fra onlinetid til geografisk placering.

Men men men men… Du kan ikke søge på kropsbygning!!! Og jeg gider ikke kigge på profiler for BMS Kraner! Nej tak.. almindelig af bygning er at foretrække!

Søgeresultaterne gemmes! Fantastisk.. det kunne nogle af de andre lære noget af!

I skrivende stund kan jeg ikke få armene ned.. den kritik jeg tidligere har angivet over for NetDating.dk er afløst af begejstring. NetDating.dk fortjener en chance! Vil umiddelbart mene at nogen af de andre Datingsider skal passe på ikke at få smæk! 😛

NetDating.dk – Matches virker ikke!

I NetDating.dk’s udemærkede match søgning faldt jeg over en fejl.. Hvis du angiver et specifik område i mit tilfælde region Sjælland, så får du også resultater fra Hjørring, Esbjerg, Aalborg… siden hvornår er det blevet en del af Region Sjælland? Jeg mener.. NetDating.dk holder til i 2950 Vedbæk, så de burde vide hvad der er Sjælland og hvad der ikke er 🙂 Vi nedgradere hermed NetDating.dk til at være godt, men med plads til forbedringer!