Hot.dk er en datingside for de unge som søger en ny kæreste eller ven/veninde. De fleste på siden er mellem 17 og 23 år, så ønsker man at finde en i 30erne eller ældre, skal man nok finde en anden datingside.

På hot.dk findes tusindvis af videoer og billeder. Nogle frækkere end andre. Debatten på hot.dk må være en af Danmarks største med over 1.7 millioner indlæg. Debatsiden og chatten lokker mange unge til at logge på hot.dk dagligt, hvor de arrangerer dates og fester samt meget andet. En god idé er at starte med at kigge på denne debatside, så man kan få et overblik over nogle af brugerne på hot.dk.

På hot.dk er det desuden muligt at snakke med andre medlemmer helt gratis via hjemmesidens net-telefon. Her er det muligt at tilslutte et webcam, så man kan se hinanden, uden at man skal udlevere MSN adresser eller lignende. Dette er en god ting, fordi det giver en tryghed at være anonym, da man ikke altid kender den person, som man chatter med.

Hot.dk har flere andre sjove features som f.eks. en fødselsdagsliste på forsiden, som fortæller om dagens fødselsdage. Her er muligheden for en sød fødselsdagshilsen til sin udvalgte profil.

Opret profil »

  • Type: Alm. dating
  • Antal medlemmer: 113.000
  • Aldersgruppe: 15 – ?
  • Priser: Ukendt
  • Features: Events, Chat, Debat
  • Hjemmeside: www.hot.dk

Tidligere anmeldelse, 2009-03-08, oprindeligt fra Single-Fyr.dk:

En lidt mindre spiller på det danske Dating marked er Hot.dk som gik i luften i Januar 2005. i skrivende stund har Hot.dk 112.791 brugere. 192.609 videoer og billeder. og ikke mindst en aktiv debat med hele 1.267.193 indlæg. På hot.dk er det helt gratis at oprette profil. Som Gratis profil har du adgang til Postsystemet, du kan søge, og have 2 billeder i dit fotoalbum samt have 1 hot or not billede (afstemning). Som betalende medlem får du adgang til hel dem mere.. billeder, videoer, webcam chat, udvidet søgning m.m. Det koster kun 225 kr. pr. år. Hot.dk vil jeg betegne som en af de bedre sider, men har da også været medlem siden de gik i luften. Hot.dk arrangere en del events for brugerne, bl.a. kan nævnes: Biografture, Speeddating, Karaokeparty, Rundboldevent, Julefester, Nytårsfester og andre fester. Hot.dk henvender sig til det “unge publikum” altså 15 år til 30 år. samme firma som driver hot.dk, Sejberg IT, har også et søster site, love.dk som henvender sig til personer over 25 år. Så der er også noget for enhver smag. Hot.dk har, som man kunne se på antallet af indlæg i forum en vældig aktiv brugerflade. Der er stort set altid liv på Hot.dk i skrivende stund kl. 2:33 om natten er der stadig 500 profiler online. Funktioner: Hot or Not, Billeder, Debatten, Chatten, Videoer, Blogs, Artikler, Spil, Mobil, Events og Postkort. Hot.dk er helt klart en af de bedste og billigste dating sites på det danske markede for tiden.

8/9-2009 – Du er hvad du ser!

Kan se de fleste som havner på min blog har søgt på Hot.dk så lad mig lige skrive lidt mere om den side jeg har været bruger på siden 24-01-2005 kl. 21:37.. Så det er snart et godt stykke tid.. Hot.dk har nogle fair bruger betingelser.. eks. behøver du ikke VIP for at læse/sende breve m.m. VIP kræves kun til de ting jeg syntes er Fair VIP ting. Siden har en nem og overskuelig brugerflade med gode søgefunktioner m.m. I skrivende stund er der 1979 brugere online på Hot.dk Til sammenligning så har Dating.dk 3106 brugere online lige nu. Så man må sige at Hot.dk er godt med 🙂 Hot.dk henvender sig til det unge publikum, og de skriver da også i deres logo “Mødestedet for unge” for er du over 30? så prøv deres Love.dk den er for de lidt ældre 🙂

26/11-2009 – Nyt postsystem

Ja ja.. ved godt jeg er 3 dage bag ud.. men har lavet alt muligt andet, så har ikke fået beskrevet denne opdatering fra team Hot.dk 🙂 Det går i alt sin enkelthed ud på at Hot.dk har fået nyt postsystem.. meget rammende overskrift 😉 Det skulle efter sigende skabe meget bedre overblik over samtalerne, ende det gamle system gjorde.. Har endnu ikke haft lejlighed til at teste det da der ikke er mange sild der har benyttet min postkasse de sidste par dage.. såå.. om det rent faktisk virker, må jeg lige komme med en senere opdatering om 🙂 En ting er i hvert fald sikkert… Hele postsystemet var delvist aflukket fra 26 til 27 November.. altså.. du kunne godt sende post.. men du kunne ikke se dine gamle mails, fordi de var ved at blive konverteret til det nye system.
Tag endelig ikke fejl af indbakken.. har været der i laaaang tid 🙂

23/2-2011 – Nu med “Vis interesse knap”

Så kom knappen også til Hot.dk, hvis du finder en profil der interessere dig kan du lige trykke på knappen, skulle du være så heldig at der også er interesse den anden vej, ja så får i begge en mail med besked om match.

21/3-2012 – Skilsmisse efter 7 år.. Farvel..

Oprettede profil på Hot.dk, 24 Januar 2005.. Den gang var siden helt ny og jeg var selv 18 år, så lige i målgruppen. Her 7 år senere er det blevet til 8602 logins, og en samlet online tid på 357 dage.. ja faktisk næsten et helt år online.. ( har nok ikke siddet foran computeren hele tiden )..

Der er løbet meget vand genne åen, i løbet af 7 år.. kan se ud fra statistikken at jeg har haft 36.451 besøg på min profil.. Hvad er det så blevet til tænker du? Ifølge statistikken så har jeg haft 145 samtaler.. men det kan ikke gøre det.. for det stemmer med indholdet i indbakken.. og den har været slettet mange gange..  Men helt forgæves har det ikke været.. 2007 var året hvor det var mest indbringende.. i løbet af 2 måneder fik jeg skabt hele 2 kontakter som jeg den dag i dag stadig har jævnlig kontakt med.. Den ene har jeg mødt flere gange, og den anden har jeg kun skrevet samme med.

Det er aldrig blevet til nogen dates, kun venskabelige forhold, men kunne roligt have slettet min profil for 5 år siden.. for der er intet sket i mellemtiden.. Har skrevet til en masse, ( lyder som jeg har skrevet til alle ) nej.. har skrevet til dem jeg har fundet interessante.. og der har jo været mange igennem på 7 år.. Men enten får du intet svar, eller også bliver du afvist.. Men det skal da ikke slå mig ud.. op på hesten igen og videre.. har da også fået skrevet lidt i debatten i perioder! Den er faktisk rigtig god på Hot.dk.. det er blevet til 448 indlæg.

Nu skal vi prøve noget nyt.. er også blevet for gammel til Hot.dk.. det er de unges mødested.. målgruppen er 15-25.. og jeg er jo som bekendt 25 og på vej mod de 26.. så bekendtskabet stopper her..Overvej lige hvad 7 års VIP koster.. lige knapt 2000 kr. men det kan man jo også hurtigt bruge på en aften i byen.

Konklusionen må være, har du ikke fundet kærligheden efter senest 2 år, så slet din profil og hold en pause! Nogen siger “Don´t look for love, love will look for you..” det er op til dig selv. Men efter for lang tid mister du gejsten.. Hold en pause og lad op til endnu et forsøg med fornyet styrke!

27/5-2012 – Hot.dk har fået nyt udsende

For godt og vel en måned siden, der blev designet på Love.dk (Hot.dk’s søsterside) opdateret. Nu kom turen så til Hot.dk den har ligeledes fået en ordentlig overhaling. Både forside og profiler har fået en gang ny maling. Syntes faktisk du selv skulle kigge forbi og se det nye.

0 Kommentarer

Skriv et svar