Kristeligt Dagblad er folkene bag datingsiden Hjertedating.dk, som henvender sig til mennesker med et kristent livssyn. Det er helt gratis at oprette en profil på Hjertedating.dk. Når man laver sin profil, skal man svare på nogle personlige spørgsmål, 2 af dem er ens religiøse overbevisning samt hvilken avis man læser. Lidt reklame skader aldrig, men alligevel mærkeligt at man skal svare på hvilken avis man læser. Måske for man en topplacering hvis man skriver Kristelig Dagblad. En anden dobbeltmoralsk ting som man skal svare på, er ens vægt og kropsbygning, da datingsiden skriver man ikke skal lægge vægt på ydre faktorer, og det må ens kropsbygning gå ind under. Det er nemt at oprette sin profil og når den er færdig, kan man gå i gang med at se på de andre profiler. Udover dating er der mange reklamer på siden samt flere artikler, hvoraf ca. halvdelen er direkte links til Kristeligt Dagblad. Der findes også en chat, som dog kun er åbent om onsdagen fra kl. 20 – 22. I den første time vil der være en redaktør tilstede. Aldersmæssigt er spredningen stor på datingsiden, med medlemmer fra 18 til 76 år. Der er tilmed flere svenskere og nordmænd som er blevet medlemmer.

Tidligere anmeldelse, 2009-12-06, oprindeligt fra Single-Fyr.dk:

Tro Håb og Kærlighed.. ja hvorfor ikke.. Nu prøver vi Kristeligt Dagblad’s forsøg på en Dating side. Kristen Dating. Uha.. må se om jeg kan finde nogen ligesindede som heller ikke gå i kirke hver søndag, men trods alt er medlem af folkekirken 😀 Skide smart tilmelding.. du angiver ALLE informationerne og lidt ekstra informationer på første side.

Meget udførlig søgning… Man benytter ikke simpel eller avanceret søgning.. Næh.. du får det hele på en gang.. så kan du vælge og vrage hvad du vil søge efter. Min første søgning resulterede i 0 resultater.. så prøvede jeg at fjerne krydset fra fotoalbum og nu kom der så 7 profiler.. første jeg kiggede på havde ikke været online i 2 år… Wow.. Anden profil.. sidst set sidste år… og sådan fortsatte det… Der var ingen mulighed der hed sidst online hvornår….

Nå.. profilerne er åbenbart håbløse…

Tog en søgning på det hele… og fandt ikke noget rigtigt opløftende… Mange profiler uden billede.. og en gennemsnits alder på 40+… altså kan jeg allerede konstatere… folkekirken har ikke den store slagkraft online. Kan ikke engang finde en online liste.. Der er så mange funktioner den side mangler… så det er helt håbløst..

Min profil er hermed slettet igen… 😯