Firstdate.com er en international datingside, som skriver på forsiden at de er eneste datingside med mødegaranti. Ellers får man pengene tilbage efter 6 måneder. Det må da siges at være et tilbud. Siden er på dansk, men på forsiden står der en masse på svensk, så det virker ikke helt gennemført.

Når man opretter sin profil, får man det første døgn gratis. Derefter skal man betale 19 kr. for efterfølgende måned. Det er helt sikkert en af de billigste datingsider i Danmark. Man skal dog være opmærksom på at det kun er det beløb som bliver hævet fra ens betalingskort, da der har været flere historier på internettet, om folk som er blot snydt af diverse datingsider, deriblandt firstdate.com.

Et stort minus ved firstdate.com er at man ikke kan se hvornår de forskellige profiler sidst har været online. Det betyder at man ikke ved om den man skriver til, overhovedet eksisterer eller måske allerede har mødt en partner for lang tid siden og har glemt alt om sin profil på denne side.

Alt i alt er det svært at vide om denne side er værd at prøve. Det virker ikke som om der er mange online og man modtager ofte mails fra firstdate.com, der minder om kontakt fra andre brugere, men ikke er det.

Tidligere anmeldelse:

Kært barn har mange navne, men lige netop Firstdate, syntes jeg du skal være varsom omkring. Vi oprettede den første test profil tilbage i 2009, og modtager stadig e-mails fra Firstdate, selv om vores profil for længst er slettet.

Man kunne få den tanke at jeg blot har glemt at slette vores profil, men nej, jeg prøver (glemt kode) funktionen og får beskeden at der ikke eksistere en bruger med den e-mail. Så er det jo svært at afmelde noget som helst.

Og så lidt om Firstdate

Firstdate.dk, Firstdate.se og Firstdate.com er samme side.

Firstdate henvender sig til de Nordiske/Skandinaviske lande, websiden kan ses på Svensk, Dansk, Norsk, Finsk, Islandsk og Engelsk. Firstdate holder ifølge deres egen websted til i Sverige, så det er næsten et lokalt foretagende. Navigation og design er udemærket, du kan læse og modtage breve, men mange af funktionerne kræver at du bliver “Guldmedlem” noget der i skrivende stund koster 99 kr. pr. måned. og det er ikke noget jeg har tænkt mig at prøve. Syntes det er for dyrt. Men der er ca. 15.000 besøgende om dagen. så der er helt klart et marked. Så du kan jo overveje om du vil give det en chance.

Opdatering: 2010-01-02:
Med 250.000 skandinaviske profiler er Firstdate en sværvægter i sin klasse. Deres statistik siger at 70% af Guldmedlemmerne finder kærligheden! Nu tager de skridtet videre.. og siger:

Bliv Guldmedlem i 6 eller 12 måneder.
Er du aktiv, uden at møde nogen i denne periode får du alt tilbage!