Elitedaters.com er som navnet antyder, en datingside som henvender sig til mennesker med en akademisk baggrund. Det vil sige det er ikke den arbejdsløse kassedame, man skal regne med at finde her.

Om det er snobbet må være op til en selv at vurdere, men det må siges at være en fordel, at man ved hvad man får, når man opretter en profil på elitedaters.com. Når man opretter sin profil, skal man ikke som på andre datingsider, krydse af i en masse bokse om sig selv og den man søger. Her skal man selv skrive en tekst.

Hvis man skal nævne nogle minusser ved siden, er det at der er en del gamle profiler, som ikke har været aktive længe, samt at det næsten er umuligt at få oplyst hvad det koster at benytte siden, inden man har lavet sin profil helt færdig. Som på mange andre datingsider, kan man ikke skrive post som gratis medlem og det forpligter en til at betale mellem 45 og 85 kr., hvis man får post fra personer, man er interesseret i.

Datingsiden er nem at gå til og der er ikke så mange smarte features, som på mange andre datingsider. Der er dog chat samt mulighed for at oplyse om hvor man går i byen.

Tidligere anmeldelse, 2009-12-06, oprindeligt fra Single-Fyr.dk:

Nu var formålet med denne artikel ikke at gøre grin med eliten.. men Elitedaters.dk er åbenlyst en side for eliten, en elite som man kun kan være medlem af hvis man er blandt “de udvalgte” hvilket vil sige at din uddannelse skal være videregående. Så hvis du har afsluttet 9 Klasse, uddannet murer eller selvlært ekspert inden for dit område.. Så er du ikke velkommen på Elitedaters.dk. Nogen vil måske kalde det snobbet? Jeg vil kalde det Niche-dating. Personligt har jeg ikke et “Godkendt” erhverv eller uddannelse til baggrund for at være bruger på denne side. Men for at kunne berette lidt om stedet har jeg oprettet mig et QuickLook login… hvilket vil sige at jeg er usynlig for de andre brugere, men jeg kan liste rundt og kigge og observere. I brugeroprettelsen erklærer og garanterer du, at du er mindst 18 år og din civilstand er single.

Det første du kommer til når profilen er oprettet er siden søgefunktion! Meget professionelt udført med lige præcis de informationer en søgning bør indeholde. Vælg dine søge kriterier og du får her efter en liste med de resultater. De første resultater jeg fik var nydelige profiler med seriøst udfyldt indhold og med profilbillede. Det virker til at folk er mere seriøse med udfyldningen på deres profil end tilfældet er på andre sider. Desværre gemmes dine søge indstillinger ikke.. så du skal taste dine valg på ny hver eneste gang du vil lave en ny søgning. Jeg fik 26 resultater som matchede mine hårde søgekritierer alle 26 nogle kønne piger. Der er i skrivende stund 928 seriøse profiler online.

Elitedaters.dk fremstår som et meget professionelt site med en masse seriøse profiler. Så måske man skulle komme i gang med en videregående uddannelse? Hele livet er en uddannelse.. men på den måde er den nok ikke anerkendt af Elitedaters.dk.

Vælger du at konventer til en “rigtig profil” så skal du foruden de normale profilinformationer lave en interesse beskrivelse / profiltekst på mindst 300 tegn. Så det forklarede da hvorfor alle havde sådan en fin profiltekst 🙂 Dit brugernavn må IKKE indeholde special tegn, her under , . – _ osv.. samt mellemrum. Lidt skod? Hmm.. Nå.. jeg vil stoppe her, for opfylder ikke deres perfekte krav. Men hvis du gør.. så tror jeg helt sikkert du kan finde ligeværdige personer der inde.

Hvis Elitedaters.dk skulle ønske sig et kritisk syn på deres site inden bag pigtråden, så er de velkommen til at henvende sig.. ønsker ikke at buldre igennem porten uden at have tilladelserne i orden 🙂