E-kontakt.dk er en dansk datingside, som fra første sekund virker seriøs og brugervenlig. De reklamerer med at være Danmarks største datingside, men om det passer, er der ingen som kan finde ud af, da de ikke oplyser om hvor mange brugere der er.

Her er brugere i alle aldre og der er ikke nogle aldersgruppe, hvor der er mange flere mænd end kvinder, som der kan være på andre datingsider. Derudover virker det som om der er brugere over hele landet, så selvom man sidder i en fjern afkrog af landet, burde det være muligt at finde sig en partner på E-kontakt.dk.

Hvis man er ny net dater, er der meget hjælp at få og siden er nem at finde ud af. E-kontakt har som en af de eneste datingsider, en kundeservice som har åbent hver dag pr. tlf.

Et af de få minusser, er dog at det virker som om der ligger en del gamle profiler, som ikke bliver brugt mere og det er lidt tidskrævende at gå ind og se andres profiler, for så at opdage at 7 ud af 10 ikke har været opdateret i et års tid.

Det er gratis at lave en profil, men efterfølgende skal man betale et månedligt beløb for at kunne skrive og svare på beskeder fra de andre brugere.

Tidligere anmeldelse, 2010-01, oprindeligt fra single-fyr.dk:

2010-01-30

Jeg er nu rykket ombord på siden E-Kontakt.dk, en side jeg er stødt på mange gange når jeg er søgt rundt på Google! Nå skal siden vendes og drejes og valideres! Selve oprettelsen var meget nem, pædagogisk korrekt og noget alle burde kunne finde ud af…. Dog kan E-Kontakt.dk ikke finde ud af profilbilleder… Hvorfor ikke? JO.. billedet bliver ikke AUTOMATISK tilpasset til det format profilerne bruger.. det betyder i praksis at man kun kan se min hals, mund og det nederste af næsen på min profil.. det er lidt kikset!

I velkomstbrevet fra E-Kontakt er der i bunden et link til at oprette profil… WTF.. jeg har jo lige oprettet mig? Kikset.. igen.. læs jeres mails før i sender dem til brugerne!

>At have en profil på E-Kontakt kan godt være gratis.. men det eneste du har mulighed for at at sende flirts og forespørgsler om adgang til fotoalbums. Hvis du vil sende og modtage breve skal du være medlem. Prisen for en måneds medlemskab ligger på 249 kr. hvis du vælger 3 mdr. er prisen 477 kr, og vælger du 6 måneder er prisen 699! De køre i øjeblikket et tilbud hvor du får 3 mdr. gratis ved køb af 6 mdr. altså alt i alt 9 måneder for 699 kr. (du spare således 477 kr.) Tilbuddet gælder t.o.m. 06-02-2010. Bemærk! Vælger du at betale dit medlemskab med kort indebære det at dit medlemskab automatisk bliver fornyet når det udløber! (Skod regel hvis du spørger mig!)

Bonus! Du kan gemme dine søgekriterier.. så du ikke skal sætte de samme krydser hver eneste gang!

Jeg fandt da 10 som på landsbasis matchede mine søgekriterier, og som havde været online inden for 24 timer. Men som forsiden i billeder illustrere så er E-Kontakt nok ikke noget ungdoms site! Så er du under 30-40 år.. så er der nok andre og mere interessante datingsider at jagte!

10 flirte tips! ja det måtte jeg straks kigge nærmere på.. men skuffede fælt.. “Spørg vedkommende om yndlingsopskrifter, mad og…..” hvornår har du sidst spurgt en sød pige på et datingsite om hendes ynglingeopskrift? haha.. måske er det derfor jeg er single.. jeg har ALDRIG spurgt om opskrifter på datingsider 😛 hehe..

Facts om dating! E-Kontakt har skrabet en lille samling facts sammen omkring dating!
1. Verdens første datingsite: WebPersonals.com startede i 1993.
2. En mand der skriver at han søger længerevarende forhold får flere henvendelser.
3. En kvinde der søger en affære får flest henvendelser.
4. Ca. 68,8 % af alle singler i Danmark dater på nettet.
5. Verdens længste kys varede non-stop i 30 timer, 59 minutter og 27 sekunder.
6. Verdens ældste gom og brud blev gift i 2002 (han en 96 år og hun 94 år).
7. Verdens ældste håndbog om erotik “Kama Sutra” regnes for at være skrevet 300 år f.kr.

kilder: E-kontakt.dk, New York Times, San Fransisco Chronicle, MetroXpress, Politiken, Danmarks Statistik, Guinessworldrecords.com

2010-01-31

Så er der ikke mere E-Kontakt til mig.. ja sorry, men det var ikke lige min aldersgruppe..

Da jeg loggede på E-Kontakt.dk her for 20 min siden var jeg ved at falde ned af stolen! Med undtagelse af en enkelt 25 årig, så er gennemsnitsalderen på E-Kontakt vist over 40-50 år et eller andet sted! Siden fungere da, bevares, men der er ikke så meget fancy over indholdet, så det er langt fra et ungt miljø.. nu skal jeg ikke gøre mig til dommer over hvad der er et ungt miljø, og Single-Fyr.dk har da heller ikke patent på at levere dating info til ungdommen, så overstående kritik tager fat om min personlige mening om stedet! Hvis du er over 40 år, så skal jeg da ikke kunne udelukke at der er noget at finde brugerne er jo spredt geografisk over hele landet! Med sådan et ryk-in søndag eftermiddag halv anden time efter middag.. så skulle du faktisk kunne finde noget. 

Vil derfor ikke afskrive E-Kontakt.dk helt.. dog smide E-kontakt over i den gruppe jeg kalder voksen dating med hang til pensionist forhold. For siden er altså ikke for ungdommen! Men det betyder jo ikke at siden er uden talent! Syntes dog det er noget mystisk noget at du skal forpligte dig til løbende medlemskab hvis du bruger dit kreditkort, hvem betaler ikke med kreditkort på nettet i dag? Det er da få der stadig bruger bankoverførsel.. bankoverførsel er da også den mest usikre betalingsmåde du kan kaste dig ud i.. så kan du lige så godt bede en tilfældig på gaden om at overdrage 500 kr. til eks. E-kontakt.dk eller julemanden.. chancen for at du ikke får varen du har bestilt er da overhængende! Nu ved jeg ikke om E-Kontakt overhovedet tilbyder bankoverførsel, men det må være et af de få alternativer man har hvis man ikke vil forpligte sig til løbende medlemskab.