DatingAmor.dk er en ny dansk datingside, som er 100% gratis, modsat de fleste andre datingsider. Ofte er det gratis at oprette en profil, men når man skal videre og skrive og modtage breve, koster det penge. Sådan er det ikke her, hvor alt er gratis.

DatingAmor.dk skriver at de er en af Danmarks hurtigst voksende datingsider, men da de ikke oplyser om hvor mange profiler der er og hvor hurtigt der kommer nye til, er det svært at vide om det er sandt. Siden ser dog ok ud og det virker som om der er styr på tingene. Man savner dog at kunne se, hvor mange som er online.

DatingAmor.dk adskiller sig dog på nogle måder fra andre datingsider. Blandt andet har de et matchsystem, hvor oplysningerne fra profilerne bliver sammenlignet og derved kan de hjælpe en til at finde den partner, som passer til en. Derudover er det selvfølgelig også muligt at sende en almindelig besked eller blot et lille vink til de andre profiler.

En god ting som datingamor.dk tilbyder, er muligheden for chat. Her kan man nemt komme ind på livet af den man snakker med og ikke nøjes med at sende beskeder, som modparten måske er flere dage om at læse. Den største fordel er dog at siden er 100% gratis.