Dating.dk er en af Danmarks førende datingsider på internettet. Dating.dk har eksisteret siden 1998, hvor de var den første danske online datingside. Dating.dk har siden dengang vokset sig rigtig stor og har i dag æren for at tusindvis af mennesker i alle aldre har fundet en partner.

Dating.dk arrangerer fester, rejser og meget andet, så hvis man trænger til en masse sjov og fest, er Dating.dk den rigtige side at vælge. Udvalget er fordelt med lidt under 60 % mænd og lidt over 40 % kvinder og det er en af de mest lige fordelinger på datingsider i Danmark.

Som noget nyt kan Dating.dk også finde relevante match profiler, som man modtager dagligt i sin mail. Udover det har de oprettet en debatside, hvor man kan kommunikerer med andre medlemmer. Via de mange søgemuligheder er chancerne for seniordating, ekontakt og elitedating også størst hos dating.dk.

Det er gratis at oprette en profil på Dating.dk, men vil man læse den post som man modtager, skal man betale et månedligt beløb. Man skal være 15 år eller ældre for at oprette en profil på Dating.dk og det er med til at gøre siden mere seriøs end mange andre dating sider, hvor der er mange unge.

0 Kommentarer

Skriv et svar