Datemig.dk er en nem og enkel dansk datingside, der har lidt under 200.000 brugere. Datemig.dk er meget simpel i sin opbygning og der går ikke længe, før man føler sig hjemme på siden.

Der findes flere spændende funktioner på Datemig.dk, som f.eks. muligheden for at lægge videoklip i profilen samt en matchfunktion, der lægger vægt på 20 forskellige definitioner. Alle disse spørgsmål går ud på hvordan man selv opfatter et parforhold og er utroligt gode, til at finde lige netop den man søger.

Man kan prøve datemig.dk gratis i 5 dage. Herefter koster den første måned 9 kr. og efterfølgende måneder 75 kr. Det er absolut i den billige ende, når det gælder datingsider i Danmark.

Det mest specielle ved DateMig.dk, er, at der bliver lagt fokus på hvem man er, ikke hvad man er. Man bliver nemlig matchet ud fra personlige egenskaber og præferencer og ikke på hvilket arbejde man har og lignende.

Det er ikke muligt at søge manuelt efter en profil på den “gammeldags” måde som på alle andre datingsider, så man skal vende sig til den mere specielle søgemåde på datemig.dk. De fleste brugere er dog meget tilfredse og der skulle være større tilfredshed i længden med denne søgemulighed.

Opret profil »

  • Type: Alm. dating
  • Antal medlemmer: ca. 200.000
  • Aldersgruppe: 15 – ?
  • Priser: Første måned 7 kr. efterfølgende 75 kr. pr. måned.
  • Features: Video i profilen, Digital matchning
  • Hjemmeside: www.datemig.dk

Tidligere anmeldelse, 2009-09-26:

Jeg havde aldrig hørt om DateMig.dk men det er der måske også en grund til.. Jeg mener.. siden har en flot opsætning, design og du kommer også igennem en seriøs oprettelses proces. Men nu er jeg så inde.. startede med at have 77 Matches som passede på den personligheds test jeg havde taget. Ud af de 77 var der 8 der havde billede. Så fik hurtigt barberet de resterende 69 profiler fra. Har man ikke billede på sin profil er man ikke seriøs.. det burde være lov at man skulle have billede på en datingprofil. Efter en systematisk gennemgang var der 3 tilbage.. 2 fra Midtjylland og 1 fra KBH.. ikke fordi der er noget galt i de geografiske placeringer… men det var 14 dage siden Jyderne havde været online.. og meget længere.. ja faktisk udefineret lang tid siden at KBH’eren havde været online. Såå.. dem var der vist ingen grund til at kontakte. Da jeg begyndte at skrive dette var der 1 online… mig selv.. nu er der trods alt 3 online.. De 2 andre er godt nok kvinder.. men 28 og 50 år.. det må siges at være over min målgruppe 😀

Datemig.dk Forside

Man kan sige at DateMig.dk måske har et potentiale pga. den seriøse måde de fremstår på, og så måske ikke alligevel.. Det ligner en faliterklæring når man har 110.870 brugere men kun 3 online Lørdag aften kl. 21:00. Domænet er registret d. 28. september 2005, så de har haft tid nok til at etablere sig. Du kan frit prøve Datemig.dk i 5 dage her efter koster det klejner, 9 kr. den første måned og her efter 75 kr. abonnement fornys automatisk når perioden er ved at udløbe og forlænges dermed med 3 måneder. Så du bliver opkrævet 225 kr. i alt. sådan kan man jo også holde på kunderne! DateMig.dk virker derfor ikke som det sted hvor du skal smide pengene hvis du vil hurtigt i gang. Jeg prøver at observere udviklingen de næste par dage.

0 Kommentarer

Skriv et svar