C-date.dk er en datingside for personer, som er åbne over for en ny type forhold. Når man opretter en profil, skal man modsat de fleste andre dating sider, først og fremmest komme med oplysninger om, hvad man ønsker hos en kommende partner. Som eksempel skal man svare på sin kommende parters udseende, religion, seksualitet og meget andet.

Det er gratis at oprette en profil på c-date.dk, så det er nemt at komme i gang. Efterfølgende skal man dog betale ca. 300 kr. pr. måned for at have sin profil på siden, hvilket er meget dyrt i forhold til andre datingsider. Hvis man ikke betaler, kan man intet gøre, udover at få mails om at man har modtaget post i sin indbakke. Men posten kan man ikke læse. Det er heller ikke muligt at skrive til de andre profiler.

Det er svært at sige om siden er pengene værd, men da mange andre datingsider er en del billigere, skulle man måske prøve dem først. Der oplyses ikke noget om hvor mange medlemmer der findes på c-date.dk.

Tidligere anmeldelse, 2009-12-16, oprindeligt fra Single-Fyr.dk:

Havde fundet en enkelt kommentar omkring C-Date.dk og ville da lige tjekke op på om det er noget. Når du opretter din bruger på denne dating platform som stammer fra Luxembourg, så kommer du igennem en udmærket process som giver oplysninger om hvem du er og hvad du søger. Det hele ser meget professionelt ud.. men når du så skal til og i gang logget af “Gratis bruger”.. ja så gælder du dig straks over at der er post.. med et forslag til et match ud fra de oplysninger du har angivet. Men for at besvare eller se det match.. så skal du være Premium-medlem.

Okay fair nok.. en seriøs dating side kræver i et eller andet omfang betaling for at løbe rundt. Men så så jeg priserne. Den mindste pakke du kan købe er 3 måneder (1.077 DKK) du kan også vælge 6 måneder (1.614 DKK) eller hvis du er total naiv optimist kan du vælge 12 måneder (2.148 DKK). Jeg syntes godt nok det er peberet for en side som ingen anmeldelser har.. som kun har været i luften siden 2008.. og som du ikke ved virker?

Du kan INTET prøve som gratis medlem.. det eneste du har adgang til er din indbakke, hvor du hver dag får en mail om et match du ikke kan se! Konceptet og opsætningen kan jeg godt li.. men man bør have en prøve periode før man skal smide 1000 kr. efter en datingside! Det eneste interessante jeg fandt var en video på deres spanske facebook side…