Boyfriend.dk er Danmarks største og mest populære datingside for homo-, bi- og transseksuelle. Det koster ikke noget at oprette en profil på siden. Her kan man møde sin kommende partner, uden at skulle igennem en masse problemer, da alle har samme mål.

Boyfriend.dk skriver på deres side at over 50% af deres brugere, besøger siden dagligt, hvilket gør at der er stor aktivitet på siden. På mange datingsider kan det være et problem at mange profiler er gamle og ikke bliver brugt.

Boyfriend.dk er ikke blot profiler fra brugerne, men man kan også tilmelde sig forskellige lounges, så man kan komme nærmere på andre, som søger præcis det samme som en selv, da der kan være stor forskel på hvad en homoseksuel og en transseksuel søger. Derudover tilbydes der chat rum, så man kan snakke sammen, uden at skulle sende beskeder til hinanden.

Det er nemt at oprette en profil på siden, så også dem uden den store computer erfaring kan være med. Når man har lavet sin profil, bliver den valideret af folkene bag boyfriend.dk, så man dermed også kan være sikker på seriøsitet bag de andre profiler.