50plusmatch er en seriøs datingside for aktive mennesker over 50 år i hele Danmark. Udover i Danmark er 50plusmatch også aktive i Holland, Belgien og Sverige. Når man laver sin profil, skal man oplyse hvad man søger, om man har børn m.m. og det er let at komme igennem. Derefter får man ubegrænset søgning efter andre medlemmer samt mulighed for selv at organisere og arrangere aktiviteter.

Da alle profiler gennemlæses og kontrolleres af ansatte hos 50plusmatch, er langt de fleste profiler meget seriøse og ikke som på andre større datingsider, hvor man desværre kan finde mange ubrugte eller useriøse profiler.

Hjemmesiden er nem at finde rundt på og meget overskuelig. Modsat næsten alle andre datingsider er her flere kvinder end mænd som har profiler, hvilket gør siden meget attraktiv for de fleste mænd over 50 år, som ønsker at finde en partner.

Det er gratis at blive medlem af 50plusmatch, men da man ikke kan sende eller læse post, er man tvunget til at betale for at bruge siden. Det koster lidt over 100 kr. pr. måned, hvis man betaler hver måned. Hvis man binder sig for en længere periode, kan man få en del rabat.

Førstehåndindtryk:
Når du lander på 50plusmatch.dk så er du ikke i tvivl om målgruppen. Som banneret, teksten og navnet antyder så er 50plusmatch.dk en datingside for aktive mennesker som er over 50 år. Siden er ganske fin og overskuelig i design, det er nemt at finde ud af hvor man skal starte og hvad siden har at byde på. Som en af de få danske datingsider så har 50plusmatch.dk en overvægt af kvinder, status lige pt. er at 59% af profilerne er kvinder (jf. statistik på forsiden)

Oprettelse af brugerprofil:
Jeg går i gang med ar oprette en profil, selv om der står 50 år så tillader oprettelsen faktisk folk ned til 45 år at oprette sig med det rigtige årstal! Oprettelsen består af 7 trin hvor du angiver beskæftigelse, børn, hvad du søger, interesser osv. Der er ikke så mange af oplysningerne som er tvang, men du skal dog lave en beskrivelse af dig selv på mindst 25 bokstaver, så der burde de fleste kunne være med? Du bliver ikke tvunget til at uploade et billede til din profil.. det vil jeg dog anbefale dig at gøre, for bedre resultat af din dating oplevelse.

Tal, Priser og Informationer:
Som gratis bruger på 50plusmatch.dk kan du ikke sende personlige breve, det kræver medlemskab, i stedet kan du sende en Interesse besked, hvor du ud fra en standard tekst sender et brev til en profil med at du er interesseret. Du kan opgradere til et medlemskab som koster det 120 kr. om måneden, hvis du kun køber 30 dage af gangen. Du kan også vælge at købe et år for 600 kr. og dermed opnå en vis mængde rabat og få adgang alle funktioner. Helt præcis giver et medlemskab adgang til Personlige breve, Se hvem der har besøgt din profil, Se hvad andre søger, Sende ubegrænset “Interesse beskeder”, bruge messenger, bruge chatrum og dit billede bliver oftere vist på siden. Så grundlæggende set får du en masse fordele med et medlemskab. Hvis du er medlem et år med månedlig fornyelse så betaler du hele 840 kr. mere end hvis du fra starten af køber et helt år! Så det er da værd at overveje? 50plusmatch.dk benytter sig IKKE af abonnement betaling, du skal derfor selv aktivt forny din profil når den udløber! På den måde undgår du at der automatisk bliver hævet penge på din konto, så du får sikker betaling med 50plusmatch.dk.

Sidens brugervenlighed:
Det er meget nemt at finde rundt på 50plusmatch.dk, oplever det hele som værende nemt og overskueligt. Du får klart og tydeligt besked hvis du har bevæget dig ind på en funktion som din medlemsstatus ikke berettiger til.

Funktioner og Muligheder:
Som jeg skrev lidt tidligere, så kan du sende breve, vise interesse for andre profiler via en mail, chatte, og så kan du oprette en kontakt annonce, det er en måde hvor på du kan blive set af flere, frem for bare at fremgå af søgeresultaterne. Hvad enten du søger ven, veninde, dansepartner eller kærligheden, så kan du selv med en gratis profil oprette en annonce.

Din sikkerhed:
Du har altid en anmeld eller blokker knap inden for rækkevidde, så hvis du falder over en uheldig type, kan du få lukket af for yderligere kontakt. Vil du i kontakt med support i forbindelse med andre spørgsmål, finder du en mail formular ude i højre side, på forsiden hvor der står “Kontakt”.