40plus er et af de største mødesteder for folk der er over 40 år. Hjemmesiden åbnede i begyndelsen af 2006 og siden dengang har tusindvis af mennesker fundet kærligheden på denne side som er den største danske datingside til mennesker over 40 år.

En fordel ved denne hjemmeside, er at alle er over 40 år, så det er nemmere og mere personligt i forhold til de store datingsider. Det er nemt at kontakte de andre brugere ved at sende meddelelser gennem postsystemet. Udover kontakt til de andre brugere kan man deltage i debatten, chatte samt deltage i spændende og sjove events som hjemmesiden arrangerer. Der er også mulighed for at læse og skrive noveller, som de andre brugere kan få glæde af. 40plus er dermed et perfekt sted til at finde en kæreste, en ven eller blot chatte og lære nye mennesker at kende.

Datingsiden er meget stor og har mere end 28.000 profiler og nye kommer til hver eneste dag. Det er gratis at oprette en profil, men efterfølgende skal man betale for at gøre brug af de forskellige features. Det koster ca. 100 kr. pr. måned, hvis man vil gøre brug af hele datingsiden.

Tidligere anmeldelse, 2011-09-10:

Førstehåndindtryk:
Når man lander på 40plus.dk, så er er det et meget roligt og vel balanceret design du ser! Forsidens primære motiv er et billede af en gråhåret mand, sammen med en kvinde. Dermed er der allerede fra start cementeret i siden, at den ikke henvender sig til unge mennesker, hvilket navet 40plus.dk da også antyder! Ifølge statistikken på forsiden så kan 40plus.dk præsentere en meget ligelig fordeling mellem kønnene. Der er pt. 51% kvinder og 49% mænd. Ofte ser man at der er langt flere mænd end kvinder på online datingsider.

Oprettelse af brugerprofil:
For at oprette en profil, skal du starte med at angive køn, hvad du søger og hvor du er fra, på forsiden. Du vil her efter blive sendt til en side, hvor du kan angive brugernavn og andre basale oplysninger ( dem kommer du hurtigt igennem ) her har du desuden mulighed for at sætte et billede på din profil ( ganske valgfrit ) Det mest krævende er faktisk at du skal skrive en profiltekst på mindst 50 tegn. Brugeroprettelsen er meget smertefri 🙂 Opret profil her.

Tal, Priser og Informationer:
Som altid reklamere datingsider med hvor mange brugere de har. På forsiden af 40plus.dk kan man læse at der er 110.375 brugere, hvoraf 30.887 er aktive ( så er det jo så bare en definition om hvornår du er aktiv og hvornår du er inaktiv ) når man kommer ind på siden er der 165 profiler online her lørdag middag.

Det er ikke gratis at gå i byen, og det er heller ikke gratis at date online. Dine muligheder som gratis profil på 40plus.dk er meget begrænsede. Du kan derfor lige så godt få dig et Plusmedlemskab med det samme, så du får fuld udbytte af sidens funktioner. Et Plusmedlemskab giver adgang til Postsystem, Gæstebog, Dagbog, Forum, Events, Loger og Chat. Ser derfor ingen grund til at have en bruger, uden Plusmedlemskab. Men hvad koster det? Du kan selvfølgelig prøve en måned for 149 kr. eller du kan købe et års Plusmedlemskab for 649 kr. ( hvilket må siges at være en mængderabat ).

Sidens brugervenlighed:
Det er så nemt at finde rundt på 40plus.dk at vi her fra NetdatingTips.dk ikke havde nogen problemer med at finde hvad vi søgte. Det hele virker gennemprøvet og dermed nemt og overskueligt. “Min side” giver adgang til statistik, besøg og profil indstillinger.

Funktioner og Muligheder:
40plus.dk har de funktioner en datingside skal have. Hvis du vil hurtigt i gang med at chatte, så er det bare at hoppe på siden chat, hvor man kan være heldig at fange en samtale. Du kan også deltage i debatten under Forum. Søgefunktionen giver mulighed for at søge på område, alder, hårfarve, sidst online m.fl. Funktionerne ligner i bund og grund meget af det man finder andre steder. Du kan tage stilling til de profiler du besøger, ved enten at klikke JA eller NEJ til spørgsmålet: “Er du interesseret?” til højre for profilbilledet.

Din sikkerhed:
Hvis en profil skulle genere dig, kan du klikke ind på profilen og trykke på “Bloker bruger” som står i venstre side at skærmen på brugerprofilerne. I bunden af siden finder du desuden link til FAQ ( de mest almindelige spørgsmål ) og kontaktsiden, hvor du finder både e-mail, telefonnummer og kontaktformular så du kan komme i kontakt med 40plus.dk.

Et overblik over muligheder!

Hvis du er over 40 år og leder efter den eneste ene så er 40plus.dk et af de steder du kan forsøge dig med! Oprettelses knappen var ikke det første jeg fik øje på da jeg skulle oprette mig.. den sidder lidt malplaceret som det nederste på forsiden… og jeg tænker bare.. målgruppen er 40 år… Jo ældre man er jo mindre erfaring har man måske med brug af internettet.. så var det ikke en ide at placere oprettelses knappen i hovedmenuen under login?

Jeg burde tage penge for mine gode råd 🙂

Når du så er sluppet gennem oprettelses processen som ikke tvinger dig til at udfylde andet end fødselsdag, brugernavn og password.. så er du inde på sitet! Her bliver du opfordret til at opgradere til plusmedlemskab som koster ca. 1,64 krone om dagen (hvis du køber et års medlemskab).. hvilket giver adgang til:

Breve – du kan både læse og skrive breve med postsystemet
Tekst chat – alm. tekst-chat med masser af funktioner
Brevskrivning – benyt mapper m.v. i postsystemet
Webcam chat – se (webcam) og tal (mikrofon) med dem du chatter med
Gallerier og video – se andres billed og video gallerier
Forum – her kan alt fra kærlighed til politik diskuteres – meget brugt
Gæstebøger – læs/skriv i andres, og læs andres beskeder i din egen
Dagbøger – læs andres dagbøger, eller skriv din egen
Events – opret events som andre kan deltage i

Det dækker jo stort set alle muligheder ud over login? Jeg klikker nej.. for kan man overhovedet noget som gratis bruger? Ja du kan se en rigtig fin statistik som vider de tørre tal.. men hvad kan du bruge det til som gratis profil? Intet.. op med pengene hvis du vil date på 40plus.dk…

Jeg har før skrevet her på sitet at 40plus.dk er et gratis datingsite.. for det havde jeg læste et eller andet sted… Sådan forholder det sig desværre ikke.. der er ikke engang gode vilkår for gratis profiler… så den status er de hermed frataget.. Men kan da give lidt tal fra siden.. der er ca. 20.000 aktive brugere.. den største brugergruppe er 45-54 år.. de står for 47% af brugerne. Kønsfordelingen er rigtig fin og sikkert misundt af mange andre datingsites.. for der er 48% kvinder og 52% mænd.. andre steder er der langt flere mænd! Geografisk set så er 20% fra København og 23% er fra Øst- eller Nordjylland.. de dækker hele Danmark..

Med de ord har jeg nu slettet min profil igen.. 40plus.dk er helt klart en side jeg vil lægge i den grønne zone af mine anmeldelser! Men du kommer ingen steder uden dankortet 🙂